Malta – 7 gode grunde til at rejsen skal gå til Malta

Rejs til flotte Malta

Overvejer du at bestille en afbudsrejse til Malta? Så får du her 7 gode grunde til at bestille en nu!

Det danske vejr er desværre ikke altid lige pålidelige og derfor vælger mange turister hvert år, at bestille en billig afbudsrejse og komme ned til varmen. Ét af disse steder rigtig mange turister vælger at rejse til år efter år, er Malta. Her får man dejligt vejr og smukke omgivelser. Selv hvis du vælger at besøge Malta om vinteren vil du kunne opleve et dejligt lunt klima. Malta er altså en oplagt destination uanset årstiden.
Malta byder nemlig på en masse spændende aktiviteter, som kan blive nydt året rundt. Herunder finder du 10 gode forslag til, hvad Malta kan tilbyde netop dig!

Tag vandrestøvlerne på og udforsk Malta

Der findes masser af smukke stier på Malta, som man kan vælge at udforske. Specielt “Victoria Lines” er en smuk sti, som tager dig op på imponerende gamle murfæstninger. Denne sti emmer at historie og kultur. Et godt tip er, at henvende sig på det lokale turistkontor, her vil de kunne guide dig ud på de smukkeste gåture, eventuelt i grupper med andre eventyrlystne turister. Er man ikke helt så eventyrlysten, fungerer Maltas byer også som glimrende steder at udforske. Disse byer er ligeledes spækket med ældgamle kendetegn, så husk kameraet!

Spænd cykelhjelmen og prøv kræfter med det bakkede landskab i nord eller tag det mere roligt i syd

Til trods for Maltas bakkede landskab er det et yndet sted for mange turister at tage på cykelture. Er du en dygtig cyklist, som søger udfordringer, kan det anbefales at tage at besøge det nordlige Malta, hvor der findes smukke bakker og skråninger. Er man ude efter noget mindre udfordringer, bør man i stedet søge syd, da terrænet her er mere fladt og lettilgængeligt. Uanset hvad, er det en god ide at huske vand på turen! Så er du advaret;)

Tag ud og rid på bølger

At sejle bliver dyrket året rundt på Malta og er blandt andet hjemsted for mange professionelle sejlere. Specielt omkring efteråret frem til tidlig sommer, besøger mange Malta for at prøve kræfter med andre ligesindede sejlentusiaster og det flotte hav. Besøger du Malta om sommeren, vil mange hoteller anbefale og tilbyde diverse sejlskoler. Dette er ikke altid en selvfølge om vinteren, hvor man i stedet bør prøve at tage kontakt til en lokal skipper hvis man ønsker at udforske bølgerne.

Bestig bjerge og mød nye mennesker

I Maltas bjergede landskab er der rig mulighed for at klatre og bestige smukke bjerge og klipper, hvis det lyder fristende. Dette er også en god mulighed for, at lære andre at kende imens man ser på Maltas smukke landskab.

Bliv brun, spis god mad og lær noget nyt

Malta byder på mere end solskin og dejlig mad.Ferie på Malta kan faktisk også være ret lærerigt. Malta byder på rig mulighed for, at tilmelde sig en lang række kurser. Det kan eksempelvis være, at lære at danse tango. Her er alle velkomne, begyndere som øvede.

Når I vil forkæle jer selv – så hop i en spa

Vælger I at besøge Malta lidt uden for sæsonen, kan I vælge at benytte jer at de lidt finere hotellers spa. Dette er yderst romantisk og mange, lidt finere, hoteller har dejlige luksus spaer, hvor I kan stresse af og nyde hinanden.

Deltag i kulturelle, festlige, begivenheder og oplev det unikke Malta

Timer man sit besøg på Malta ordenligt, er det muligt at opleve diverse kulturelle begivenheder – både sommer og vinter. Forhør jer eventuelt hos jeres rejseselskab inden I booker eller læs nærmere her om begivenheder på Malta.
Det var altså 7 forslag til, hvad du kan opleve når du bestiller en afbudsrejser til Malta. Der er altså alt lige fra vandring, sejllads og ren og skær nydelse i et spa!
Rigtig god tur.