3 gode tips til dig, som skal ud at rejse i længere tid

Mand peger med hånd på globus

Står du foran dit livs store rejse? Du skal være væk i mange måneder på eventyr. I den forbindelse er der en masse, du skal have styr på inden afrejse. Her følger tre tips, som man kan glemme at efterleve i al rejsetumulten. Det er nemlig vigtigt, at du husker alle de uforudsete udfordringer inden dit store eventyr.

Afmeld alle dine tjenester, og spar mange penge

Det vil komme bag på de fleste, hvor mange forskellige tjenester og ydelser som vi hver måned betaler til. Streaming tjenester som for eksempel Netflix, HBO, Spotify og andre underholdnings ydelser er højst sandsynligt ikke streng talt nødvendige for dig på rejsen. Det samme gælder din internet udbyder, som også skal sættes i bero. Husk at når du er på rejse, så gælder det om at koble fra og at være til stede i nuet. Glem alt om nye afsnit af din yndlingsserie eller lignende. Du kan altid genoptage dit kærlighedsforhold til Netflix, når du er hjemme igen. På eventyr i det store udland handler det om at suge til sig af indtryk, som du ikke kan få digitalt fra din yndlings plads i sofaen.

Pas på dine ejendele, imens du er væk

Sørg for at få pakket dine ejendele godt ind i god emballage inden afrejse og undgå uforudsete og ubehagelige overraskelser, når du kommer hjem. Når du er væk, vil du med garanti slukke radiatorer og lignende i dit hjem. Derfor er det vigtigt at få pakket dine ejendele godt ind, med god emballage, inden afrejse. På den måde undgår du fugt og ødelagte personlige ejendele. Måske fraflytter og opsiger du din bolig op til din store rejse. I det tilfælde er det især vigtigt at få pakket dine ting godt ned. Det er så ærgerligt at komme hjem til ødelagte ting og at skulle starte helt forfra. Ønsker du at pakke dine ejendele sikkert ned, så findes der et væld af gode opbevaringsmuligheder og emballageløsninger – læs mere her.

Få en administrator af dine ting

Det er vigtigt at have styr på pasning af din bolig. Tømning af postkassen og et vågent øje med dine ting kan være en god ide at få en betroet ven eller et familiemedlem til at stå for. Samtidig kan han eller hun agere din hjemlige kontaktperson i det tilfælde, at du skal have særlige beskeder eller omvendt. Det er altid en god ide at have en klar ide om, hvor man skal henvende sig og at vide at man er sikret at få besked i det tilfælde, at der skulle ske noget uforudset. På den måde kan du opleve og nyde din rejse i god ro og med vished omkring, at der er nogle derhjemme med dine interesser for øje.