Alternativer til rejserne syd på

Strand i solen

Føler du af den ene eller anden grund ikke for at tage syd på i år? Der er mange danskere, som i højere grad beslutter at blive i Danmark, som alternativ til de mange rejser syd på. Det er godt for miljøet, men det er ikke det, som det skal handle om i dag. Faktisk skal det handle om de alternativer man har, når man vælger at blive hjemme. For bare fordi man vælger at blive i Danmark, skal det jo ikke betyde, at man ikke kan have det sjovt – Tværtimod. Derfor kommer vi med de bedste alternativer i Danmark, som du kan benytte dig af og have det sjovt med. 

Det bliver ikke gratis, men mon ikke at det alligevel bliver billigere, end hvis du skulle have taget en tur syd på. 

Besøg nogle af de mange slotte vi har i Danmark

Som du sikkert er bekendt med, har Danmark en masse forskellige slotte rundt omkring i landet. I tilfælde af at du ikke vidste det, kan man faktisk overnatte på langt de fleste steder. Det er nemlig såkaldte slotshoteller eller slotsophold. Det er den perfekte mulighed, hvis du gerne vil have et romantisk ophold med din kæreste. At tage på slotsophold i Danmark, er nemlig de fleste steder en helt fantastisk oplevelse. Her bliver man behandlet som en royal, og man har en tendens til at glemme, at det måske ikke er 30 grader, men nærmere 20 på de lidt kedeligere dage. 

Der er rigtig mange steder, men du kan jo starte med at læse denne guide. Her kommer forfatteren ind på de lækreste slotsophold i hele Danmark, og giver ikke mindst lidt information om de forskellige steder. På den måde kan du nemt og hurtigt finde de slotsophold, som passer til dig/jer.

Besøg nogle af de mest flotteste naturområder i Europa

I Danmark har vi faktisk nogen fantastiske naturområder. Det kommer sikkert ikke bag på dig, men specielt Nordjylland, Sønderjylland og ikke mindst Nordsjælland byder på nogle helt fantastiske settings til en hyggelig ferie. Det fede ved det er, at du faktisk kan tage af sted med hvem som helst. Hvad end det er en romantisk tur, en tur med en ven ikke med hele familien, gør sådan set ikke noget. Mennesket reagerer altid positivt på smuk natur, og det vil dine rejsekammerater naturligvis også gøre. 

Der findes et hav af forskellig information på internettet omkring de forskellige naturområder. Det vigtigste lige nu, er at i beslutter jer for hvilket område i Danmark, som i gerne vil opleve. Vi vil til hver en tid anbefale, at man ikke vælger et sted, som måske ikke lige op og ned ad sit eget hjem. Først og fremmest tager man jo syd på for at opleve noget anderledes end hjemmet, og det skal du naturligvis også gøre selvom du er i Danmark.

Rundt omkring i Danmark findes der en masse hyggelige hoteller, bed and breakfast og kroer, som du med fordel kan besøge, når du skal ud og udforske den danske natur.

Besøg vores fantastiske naboland

Bare fordi du ikke rejser syd på, betyder det jo ikke, at du ikke kan komme væk fra landets grænse. Ligesom man oplagt kan besøge Nordtyskland, når man alligevel er i Sønderjylland, jamen så kan man jo også lige så godt besøge Sverige, hvis man er på Sjælland. Sverige har nogle skønne områder, og ikke mindst Malmø og Helsingborg at byde på. Kører man en smule længere op, vil man kunne opleve en masse søer med campingpladser beliggende lige rundt om. Det er en skøn kultur i Sverige, og som sagt skal man altså ikke specielt langt op for at opleve denne.Vi håber, at du fik lidt inspiration til din ferie, hvis den ikke nødvendigvis skal gå syd på. Vi ønsker dig en rigtig dejlig ferie i hvert fald!