3 tips til godt internet på din ferie

Når du skal på ferie, kan det være rart stadig at forblive online. Det er jo rart lige at kunne tjekke sin mail, tjekke nyhederne og komme et smut på Facebook i ny og næ.

Her får du et par gode tips til, hvordan du holder dig online, når du er på ferie i både Danmark og udlandet. Du kan altid se dækningen for dit mobilnet på dækningskort Telenor.

1 – Vælg et abonnement med data i udlandet

Skal du på ferie i udlandet, kan det være en rigtig god idé at købe et abonnement til din mobil med data i udlandet. I hvert fald hvis du skal på ferie i EU.

For et par år siden blev det nemlig indført, at du kan bruge en del af din data i dit abonnement i udlandet. Så har du 10 GB data i dit abonnement, kan det være, at du kan bruge de fire af dem i udlandet uden yderligere omkostninger.

2 – Book ferie på et hotel med internet inkluderet

Det kan også være en mulighed for dig at booke dig ind på hotel med internet. Langt de fleste hoteller har nu om dage internet til rådighed, som du frit kan gøre brug af.

Hvis du vælger at booke dig ind på et hotel, der har eget internet, kan du spare på din data, så længe du er på hotellet. Det kan være en fordel, da du i så fald kan gøre brug af din egen data, de tidspunkter du ikke er på hotellet.

3 – Tag mobilt bredbånd med på din ferie i Danmark

Skal du på ferie i Danmark, kan du også vælge en anden løsning, nemlig at købe et mobilt bredbånd. Det kan eks. være en god løsning til dig, der vil have din computer med på ferien.

Mobilt bredbånd kan du eks. have med i din campingvogn, så du kan holde dig online, selvom du er på campingpladsen.Mobilt bredbånd koster som regel et lavt månedligt beløb, så det er til at have med at gøre, og på den måde kan du altså nemt få internet på din bærbare computer.