Tag på dit livs rejse til skønneste Thailand

De fleste rejsende som har været på eventyr i Thailand, kan skrive under på at landet bare er noget helt særligt. Thailand er et rent paradis for de turister som ønsker at opleve sublime strande, trope, palmer, mad, seværdigheder og et hav af oplevelser. Har du endnu ikke haft fornøjelsen af at besøge Smilets Land som Thailand også kaldes for, så bør du læse med her.

Derfor bør du rejse til Thailand

Thailand har i rigtigt mange år, været en af danskernes favoritdestinationer. Og særligt om vinteren. For når de kolde måneder er aktuelle i Danmark, ja så er der altså masser af sol og varme i dette ferieparadis. Man skal rejse til Thailand, fordi man er nysgerrig på, hvordan Østen er. Thailand er et land, hvor der er rig kultur, fantastiske templer, verdensklasse street-food og unikke muligheder for at opleve både natur og smukke strande. Derudover er Thailand for alle. Det betyder blandt andet at man kan rejse med familien, alene eller som venner eller par eksempelvis. Man kan både rejse til Thailand på charter eller for eksempel på en af de mulige rundrejser Thailand med dansk rejseleder. Du kan læse mere om en Thailand Rundrejse via linket. 

Er det farligt at rejse til Thailand?

De fleste har en rejse uden problemer og føler sig trygge i Thailand, hvilket også gør destination yderst attraktiv for alle aldre. Man skal selvfølgelig altid orientere sig om situationen lige så vel som ved andre destinationer og passe på i nogle situationer og områder. Men, Thailand bør bestemt være på listen over steder at besøge. 

Hvad koster en rejse til Thailand?

Prisen på en rejse til Thailand varierer alt efter, hvordan man rejser. Men rejser til Thailand kan laves til fornuftige priser. Der findes mange muligheder indenfor rejser dertil, og derved varierer prisen også. Et rejsebudget Thailand kan ligge på forskellige prisniveauer, alt efter om man ønsker mere budget venlige muligheder eller mere luksus. Det kommer også an på, hvor lang tid man skal være afsted. 

De andre gode råd

Du tænker måske ”hvor skal man rejse hen i Thailand?”. Svaret afhænger af hvad man ønsker at opleve. Man kan besøge pulserende Bangkok, opleve Chiang Mai i nord, eller tage på eventyr i junglen i Khao Sok Nationalpark. Man kan også tage på ø-hopping i både Siam bugten og Andaman havet. ”Hvornår er det bedst at rejse til Thailand?” spørger du måske også om. Man kan rejse dertil hele året, men vinteren er generelt et godt tidspunkt, men der er forskel på dele af landet. I forhold til rejsetid til Thailand, kan man flyve direkte og være der på omkring 10-11 timer. Med en mellemlanding kan det være 15 timer eller flere. Er du i tvivl om gravid rejse til Thailand, så bør du konsultere din læge.