Hvor skal årets ferie gå hen? 3 gode rejsedestinationer i 2020

Far og dreng ved stranden

Foråret er så småt på vej, og det er derfor snart ved at være tid til at finde ud af, hvor du skal rejse hen i sommerferien. I denne artikel giver vi tre gode bud på årets rejsemål.

Rejs til Spanien og få masser af sol og lækre sandstrande

Det er næsten umuligt at komme udenom Spanien, som gennem mange år har været blandt de mest populære lande at rejse til. Den store popularitet har sin berettigelse. Landet byder på en god infrastruktur og højt serviceniveau samt ikke mindst en afslappet og uhøjtidelig atmosfære.

Spanien er også alsidig i den forstand, at du kan komme på mange forskellige typer af ferier i landet. Er du til charterrejser, kan du tage et ophold i luksus på Mallorca eller Costa Del Sol. De hvide sandstrande og det klare blå badevand er altid er stort trækplaster for danskere.

Ellers har du også mulighed for at tage på storbyferie i storbyerne Barcelona eller Madrid. Du vil ikke kede dig. Begge byer er rige på såvel historie og kultur som pulserende storbyliv.

Få luksus til billige penge i Tyrkiet

Næste oplagte bud bliver Tyrkiet. Her finder du også flotte idylliske strande der strækker sig så langt øjet rækker. Især for børnefamilier kan Tyrkiet være god, fordi landet byder på rigtigt mange store hoteller, der er velegnede til familieferie, hvor man bare vil hygge sig og slappe af.

Meget ofte kan du finde fascilitater som pool eller vandland og wellness. Hvis der skal være fuld fokus på afslapning og luksus, så finder du også mange hoteller med all inclusive, hvor du ikke skal betale for mad og drikkevarer.

Generelt er rejser til Tyrkiet billige i forhold til mange andre rejsedestinationer, så du får med andre ord rigtigt meget ferie for pengene. Udover selve rejsen er priserne også meget billigere end dem du er vant til fra Danmark. Vær derfor ikke bange for at spise ude og afprøve den lokale madkultur.

Kroatien forener pragtfuld naturoplevelser med badeferie og shopping

De fleste der rejser til Kroatien vender hjem med en overraskende god oplevelse. Landet har så meget forskelligt at byde på, og landet er ikke meget større end Danmark. Du kan shoppe, bade eller bare opleve de helt fantastiske syn som den kroatiske natur byder på.

Badestrandende er generelt meget børnevenlige langs den dalmatiske kyst, så det er en god destination til en familieferie. Er du mere til at opleve indtagende naturlandskaber, så er det oplagt at besøge nationalparken plitvice. Parken består af ikke mindre end 16 søer, som er forbundet med tusindvis af vandfald, og man kan gå rundt på smalle stier.

Sidst men ikke mindst er der rig mulighed for at shoppe løs i byer som Zagreb, Dubrovnik eller Split, og du får god værdi for pengene da priserne generelt er billige i Kroatien.